Principiile companiei

Calitate, pe care puteţi conta

Recunoaşteţi imediat calitatea produselor noastre: la duş, la baie sau la spălarea mâinilor. Şi totuşi cine se află în spatele succesului? Ce promovează Hansgrohe, ce semnificaţie economică are compania, unde îşi asumă răspunderea? Aruncaţi o privire prin „gaura cheii“ furnizorilor de băi din compania situată în Pădurea Neagră, asupra produselor acestora, pe care le găsiţi pe tot globul. Aflaţi cu ce ne identificăm. Şi ceea ce e important pentru noi.

Vă puteţi baza pe calitatea de marcă testată în practică, de la hansgrohe. Avantajele dvs.: produse de prima clasă, design excepţional, durabilitate şi service excelent. În continuare dorim să evidenţiem şi mai mult anumite aspecte pentru dvs.:

În ceea ce priveşte calitatea vă vom arăta ce se înţelege la hansgrohe printr-o "lucrare de valoare". 

Designul ne diferenţiază: De mai bine de 30 de ani, Phoenix Design se ocupă de aspectul mărcii hansgrohe. Aflaţi mai multe despre studioul de design renumit pe plan internaţional. Descoperiţi o selecţie de premii pentru design, care vin să confirme exigenţa calităţii şi poziţia de top ocupată de Hansgrohe şi cu privire la design. 
La Tradiţie & Inovaţie puteţi arunca o privire în istoricul companiei. Ştiaţi că Hans Grohe este inventatorul barei de duş? Imperiul inovaţiilor îşi găseşte reflectarea până în zilele noastre, în numeroase patente şi tehnologii captivante de viitor.

Grupul Hansgrohe este consacrat unei dezvoltări durabile şi acţionează cu responsabilitate. La Responsabilitate puteţi afla şi alte motive în favoarea achiziţionării produselor hansgrohe. 
Parteneri de incredere

Gaseste partenerul Hansgrohe din apropiere