Catalogul online cu piese de schimb

Piesa de schimb adecvată pentru produsul dvs. hansgrohe

Produsele hansgrohe sunt de calitate superioară şi sunt concepute pentru o utilizare de durată. Cu toate acestea, dacă în decursul anilor se uzează ceva, aici veţi găsi piesele de schimb adecvate şi bineînţeles originale de la hansgrohe. În baza noastră de date cu piese de schimb se regăsesc într-un mod clar piesele de schimb pentru sistemele de duş şi bateriile de baie sau bucătărie.

Găsiţi mai rapid piesa de schimb de la hansgrohe pentru robinet
Catalogul practic de piese de schimb disponibil online de la hansgrohe vă sprijină cu schiţe detaliate ale produselor pentru a găsi rapid piesele de schimb necesare.

Produse hansgrohe: Găsiţi foarte simplu piese de schimb şi detalii tehnice


Aţi dori să ştiţi dacă este disponibilă o piesă de schimb sau aveţi întrebări despre produsele pentru baie, respectiv bucătărie, sau despre modul de funcţionare? Catalogul online cu piese de schimb hansgrohe vă oferă totul dintr-o privire.

În baza noastră de date online pentru piese de schimb veţi găsi toate detaliile tehnice despre produse, schiţe tehnice şi informaţii despre piesele de schimb pentru toate produsele hansgrohe. Schiţele explodate detaliate vă indică precis locul componentelor individuale astfel încăt după înlocuirea lor, totul să funcţioneze în parametri. În plus, aici găsiţi şi instrucţiuni de service, prezentări video pentru montaj şi service: Toate aceste informaţii vă oferă ajutor la înlocuirea pieselor defecte. Ocazional sunt necesare mijloace auxiliare: De exemplu, unelte şi garniturile inelare se găsesc în rubrica „Piese speciale”. Pentru ca produsele dvs. hansgrohe să-şi păstreze aspectul estetic pe durată îndelungată, în catalogul nostru de piese de schimb veţi găsi şi instrucţiunile adecvate pentru îngrijire.

Aruncaţi o privire online, în interiorul produselor


 "Catalogul nostru online cu piese de schimb este o lucrare de referinţă practică şi conţine informatii atât despre produsele actuale pentru baie şi bucătărie, cât şi despre produsele ieşite din fabricaţie. Pentru toate produsele sunt disponibile fişe cu datele tehnice în format PDF ce cuprind listele de piese de schimb şi codurile de articol. Totul este clar şi simplifică procesul de comandare de la distribuitorul de specialitate.

În pagina cu produse se mai găsesc schiţe, informaţii tehnice, piese de schimb şi multe altele. Daţi clic pur şi simplu pe produsul de interes, pe fila „Date tehnice” sau „Accesorii şi piese de schimb”.
Parteneri de incredere

Gaseste partenerul Hansgrohe din apropiere