Bucătărie cu hansgrohe

Baterii, chiuvete şi combinaţii de la hansgrohe, de o frumuseţe care nu se demodează, pentru bucătăria dvs.

Bucătăria înseamnă pasiune . Bucătăria este locul de întâlnire pentru familie şi prieteni , pentru gătit , pentru luat masa, pentru relaxare şi sărbătoare . Ingredientele perfecte pentru un ambient plin de stil dar funcţional , care nu se demodează şi în care veţi beneficia de tot confortul sunt oefrite de bateriile , chiuvetele şi combinaţiile de chiuvete de la hansgrohe . Astfel , între cei patru pereţi proprii , bucătăria va deveni spaţiul dvs . preferat . Şi cum rămâne cu munca ? Munca devine deosebit de uşoară .

Descoperiţi noutăţile noastre pentru un design de calitate superioară al bucătăriei

Inima unei bucătării bate acolo unde curge apă proaspătă. Din acest motiv, hansgrohe dezvoltă întotdeauna idei noi, care vor face din contactul cu apa, unul deosebit de plăcut. Tehnologia sofisticată şi perfecţiunea ergonomică sunt caracteristici ale produsului, care fac munca în bucătărie mai eficientă şi mai agreabilă. Combinaţi bateria de amestec pentru bucătării, care este uşor de utilizat , în mod flexibil cu o chiuvetă de calitate superioară la alegerea dvs. şi bucuraţi-vă de utilizarea necomplicată. O alternativă este să permiteţi companiei hansgrohe combinarea optimă dintre chiuvetă şi baterie. Combinaţiile de chiuvete foarte moderne devin nucleul bucătăriei dvs. Materialele selecţionate cu atenţie şi o structură solidă vă vor încânta o lungă perioadă de timp.

Baterii la fel de individuale şi pretenţioase ca gusturile dvs


 "Descoperiţi împreună cu hansgrohe universul configurării moderne a bucătăriilor şi lăsaţi-vă inspiraţi de tendinţele actuale şi noutăţi . Indiferent dacă este vorba despre soluţii atractive cu insulă sau bucătării open-space, deschise spre sufragerie: Exemple concrete vă sprijină la luarea unei decizii pentru amenajări individuale.

Ghidul pentru bucătării de la hansgrohe vă indică modul în care vă puteţi transpune ideile într-un design funcţional pentru bucătării. Planificarea chiuvetei şi bateriei joacă un rol decisiv în acest caz. Aflaţi din ghid care sunt tehnologiile inovatoare pentru un lucru eficient la chiuvetă. Instrucţiunile profesionale pentru instalare şi îngrijire vă indică cum vă puteţi bucura timp îndelungat de bucătăria dvs. de calitate superioară."
  • Produse hansgrohe pentru bucătărie

    Limbajul modern al bucătăriei: Ce este bine de ştiut despre chiuvete şi baterii

    Chiuvetele şi bateriile uşor de utilizat sunt piesele centrale ale oricărei bucătării. Din broşura hansgrohe pentru bucătării aflaţi diversitatea combinaţiilor individuale de bucătării.

    Descărcaţi broşura cu produse pentru bucătărie (PDF, 7.3 MB)
Parteneri de incredere

Gaseste partenerul Hansgrohe din apropiere