Producătorul de marcă se prezintă

Grupul Hansgrohe în cifre şi fapte

De aici aflaţi tot ce trebuie să ştiţi despre compania Hansgrohe. Cu 34 de societăţi comerciale şi 21 de birouri de vânzare pe plan internaţional, Hansgrohe se numără printre puţinii jucători globali din sectorul sanitar. În anul contabil 2017, acesta a angajat aproximativ 5.000 de persoane şi a furnizat produse în peste 140 de ţări. În rest, „hansgrohe“ este pe lângă „AXOR“ una din mărcile care aparţin Grupului Hansgrohe.

Viitorul are nevoie de rădăcini solide


Hansgrohe, specialistul în baterii şi duşuri este o companie cu tradiţie. Fondatorul Hans Grohe debutase modest în anul 1901, cu un atelier de prelucrare a metalelor în Schiltach din Pădurea Neagră. Centrul de creaţie şi sediul central al companiei se află acolo şi în prezent. Şi în zilele noastre ne putem bucura de renumele mondial al mărcii hansgrohe, câştigat încă din timpul fondatorului său, „Hans cel priceput”: Produsele se utilizează şi se bucură de apreciere pretutindeni în lume.

Grupul Hansgrohe: Prezenţă pe toate continentele


Compania Hansgrohe ...

> este o societate europeană pe acţiuni (Societas Europaea), care nu este listată la bursă;
> are doi acţionari principali:
- concernul american Masco Corporation, Taylor/Michigan este acţionar majoritar (cu 68 de procente)
- Syngroh Verwaltungs- und Beteiligungs-GmbH, Schiltach, familia Klaus Grohe (cu 32 de procente).

Grupul Hansgrohe stabilit pe plan internaţional produce în Germania, Franţa, China şi SUA. Obţine aproximativ 77 de procente din cifra sa de afaceri din străinătate.

Pentru orientarea dvs.: Marca hansgrohe - compania Hansgrohe Pe această pagină de Internet găsiţi totul despre marca hansgrohe şi produsele sale Premium pentru baie şi bucătărie. Produsele mărcii de design AXOR, pentru băi şi bucătării de lux se găsesc pe pagina de Internet AXOR. Pe pagina Hansgrohe Group am adunat informaţii importante pentru dvs., referitoare la compania Hansgrohe.

Linkurile următoare vă conduc direct pe pagina de Internet a Grupului Hansgrohe:
Parteneri de incredere

Gaseste partenerul Hansgrohe din apropiere