Informaţi-vă aici şi lăsaţi-vă inspiraţi

Broşuri şi cataloage de produse pentru descărcare

Ce duş mi se potriveşte şi ce baterie se potriveşte la chiuveta mea? Ce este nou la hansgrohe? Cum îngrijesc produsele mele Premium? Toate acestea şi mult mai multe pot fi descoperite din cataloagele şi broşurile noastre. Descărcare simplă şi comodă. Şi după aceea: Veţi fi foarte încântaţi să exploraţi universurile produselor de la hansgrohe în materie de baie şi bucătărie.

 • Broşura hansgrohe pentru bucătării

  Broşura hansgrohe pentru bucătării

  Aici totul stă sub semnul bateriilor şi chiuvetelor noastre inovatoare. Totul este pentru un gust estetic şi mai rafinat şi pentru facilitarea muncii, pentru şi mai multă delectare în compania apei şi pentru o funcţionalitate ingenioasă.

  Descărcaţi de aici broşura hansgrohe pentru bucătărie  (PDF, 23 MB)
 • Broşura hansgrohe pentru bucătării

  Noutăţi hansgrohe 2021

  Aici descoperiţi cele mai recente produse hansgrohe. Cu designul şi tehnica lor, aceste produse reinventează modul de utilizarea a apei şi vă garantează trăirea celor mai frumoase momente în compania apei.

  Descărcaţi de aici revista informativă  (PDF, 20 MB)
 • Broşura hansgrohe pentru bucătării

  Recomandări hansgrohe pentru curăţare

  De ce aspecte trebuie să ţineţi cont la îngrijirea duşurilor şi bateriilor de calitate superioară de la hansgrohe? Aici veţi găsi tot ce trebuie să ştiţi. Pentru un design care-şi păstrează strălucirea şi o funcţionare lipsită de defecţiuni.

  Descărcaţi de aici instrucţiuni valoroase pentru curăţare  (PDF, 757 KB)
Parteneri de incredere

Gaseste partenerul Hansgrohe din apropiere