Modern hand shower - easy to operate.
Bateria, duşurile şi restul în baia modernă

Excepţionala simbioză dintre formă şi funcţie: Produsele pentru baie ale mărcii Hansgrohe

Baia nu este pur şi simplu doar un spaţiu pentru spălare, ci este o încăpere cu factor de confort. Zonele duşurilor devin tot mai generoase şi materialele noi cum ar fi sticla conferă camerei de baie un caracter nou, modern. Cu produsele de la hansgrohe, baia dvs. devine mai confortabilă. Exploraţi universul băii hansgrohe şi descoperiţi liniile pline de stil, designul inovator şi funcţiile foarte utile.

Noutăţile mărcii hansgrohe

Descoperiţi noutăţile noastre pentru un design de calitate superioară al băii

Design individual al camerei de baie cu duşuri, baterii şi termostate de la hansgrohe


Indiferent dacă vă proiectaţi interiorul noii case sau dacă realizaţi o renovare de calitate, designul camerei de baie joacă un rol esenţial. Scopurile proiectării moderne a băii merg mult mai departe de simpla funcţionalitate austeră. În afară de tehnologia inovatoare pentru plăcerea responsabilă a delectării cu apă, atenţia se focalizează şi pe confortul ergonomic şi gustul estetic. Căutaţi în sortimentul nostru generos şi veţi găsi foarte uşor pachetul dorit pentru oaza dvs. personală de wellness. De la A la Z. Cu diversitatea de forme, materiale şi funcţii veţi conferi un caracter individual camerei dvs. de baie

Inspiraţie şi sugestii pentru transpunerea conceptelor individuale despre baie


Designul modern al băii necesită o planificare globală. O multitudine de detalii, la care merită să reflectaţi, influenţează conceptul amenajării şi aşteaptă decizia dvs. Din postura sa de producător experimentat de baterii pentru baie, hansgrohe este partenerul dvs. de încredere pentru toate aspectele referitoare la designul camerei de baie. În faza luării unei decizii, hansgrohe vă spijină prin prezentarea de tendinţe şi noutăţi în materie de camere de baie moderne. Exploraţi universul băilor de vis şi descoperiţi liniile de stil marca hansgrohe.

Dacă sunt schiţate condiţiile-cadru cu privire la funcţionalitate şi estetică pentru proiectarea băii, în ghidul pentru baie de la hansgrohe veţi găsi sugestii utile pentru realizarea proiectului dvs. În acest caz, în prim plan se situează modul de procedură la proiectarea băii, instalarea, îngrijirea şi întreţinerea.
Parteneri de incredere

Gaseste partenerul Hansgrohe din apropiere